Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Genesis GV70 velgen

Klik hier om direct naar het velgenoverzicht te gaan
Bent u op zoek naar de ideale velgen voor uw Genesis GV70 2020-2024 (EV)? Bij Giva Wheels hebben we een uitgebreide collectie velgen speciaal voor Genesis GV70, beschikbaar in diverse prijsklassen en omvattend verschillende stijlen, merken en formaten. Met onze handige Velgenfilter vindt u eenvoudig velgen die aansluiten bij uw voorkeuren, zoals de inchmaat, kleur, winterbestendigheid of specifiek passend voor Genesis-naafkappen.

Giva Wheels biedt u de mogelijkheid om afzonderlijke velgen te kopen of uw aankoop compleet te maken met zomer- of winterbanden, TPMS bandenspanningssensoren en andere accessoires. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling thuis laten bezorgen of door ons te laten monteren in onze werkplaats.
We know what fits!
Alle getoonde velgen zijn gegarandeerd 100% compatibel en passen perfect op uw Genesis GV70 2020-2024 (EV).
Velgenfilter
U heeft de mogelijkheid om te filteren op basis van inchmaat, kleur, merk en/of specifieke kenmerken, of een combinatie van deze criteria te gebruiken voor uw selectie.
Inchmaat
Kenmerk(en)
Kleuren
Merk(en)
Resultaten worden geladen...
Hier kunt u een andere pagina selecteren. Zijn het veel pagina's, gebruik dan ons Velgenfilter om het aantal resultaten te verfijnen.
of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Uitstekend!
9.5
Gebaseerd op 3317 reviews
Prima
Guido - Horst
Helaas de bestelde velgen niet op voorraad Maar wel geslaagd met een andere mooie set die snel geleverd was
Zeer tevreden.
Edwin - Amsterdam
Ik heb helemaal niks op aan te merken. Past perfect levering was top.Ben super blij mijn auto ziet er nu beter uit. Ik zal jullie door verwijzen aan mensen die ik ken..... Mondelinge reclame is de beste reclame ..
Nog nooit problemen gehad met Giva-Wheels.
Danny - Heist-op-den-Berg
Ik heb al een 3 tal keer velgen met banden erop gemonteerd, besteld bij Giva en dit is steeds vlotjes verlopen zonder problemen. Eén minpunt deze keer was, dat de loodjes aan de binnenkant van de velg, niet mooi recht in de rand geplakt waren... waardoor sommige loodjes niet goed vast plakten! Ik heb ze dan zelf maar beetje gecorrigeerd... maar dit zou wél een aandachtspunt moeten zijn bij de uitbalancering van de wielen én je hoeft er helemaal geen moeite meer voor te doen om deze loodjes "recht" te plakken! Dan nog één aandachtspunt over de website... Waarom kan je de "bandenmaten" niet zelf aanpassen, als klant, op jullie website? Want de bandenmaten die jullie, bij Giva opgeven, zijn meestal niet conform met wat de autofabrikant voorschrijft!? Het zou voor iedereen veel makkelijker zijn om een bestelling aan te maken, wanneer je "zelf de bandenafmetingen kon ingeven op de website" en zo hoef je niet steeds een mailtje te sturen naar de klantendienst, om voor jou persoonlijk de bandenafmetingen aan te passen! Als jullie deze 2 minpunten nog kunnen verbeteren krijgen jullie van mij 5 sterren!!!
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken