Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Alfa Romeo RZ velgen

Klik hier om direct naar het velgenoverzicht te gaan
Op zoek naar de ideale velg voor uw Alfa Romeo RZ 1992-1994? Het behoud van de authentieke uitstraling van uw klassieke auto is van cruciaal belang. Bij Giva Wheels begrijpen we dit volledig en bieden daarom, naast onze aftermarket velgen, een speciale reeks Vintage Retro velgen aan. Zo behoudt u de originele charme van uw klassieker, verzekerd van hedendaagse kwaliteit.

Bij Giva Wheels kunt u niet alleen kiezen voor losse velgen, maar ook uw aankoop compleet maken met zomerbanden en diverse andere accessoires. U heeft de keuze tussen thuisbezorging of professionele montage in onze werkplaats. Voor elke optie bieden wij een passende oplossing om uw rijervaring te optimaliseren.
We know what fits!
Alle getoonde velgen zijn gegarandeerd 100% compatibel en passen perfect op uw Alfa Romeo RZ 1992-1994.
Velgenfilter
U heeft de mogelijkheid om te filteren op basis van inchmaat, kleur, merk en/of specifieke kenmerken, of een combinatie van deze criteria te gebruiken voor uw selectie.
Inchmaat
Kenmerk(en)
Kleuren
Merk(en)
Resultaten worden geladen...
Hier kunt u een andere pagina selecteren. Zijn het veel pagina's, gebruik dan ons Velgenfilter om het aantal resultaten te verfijnen.
of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Uitstekend!
9.5
Gebaseerd op 3317 reviews
Uiterst verzorgde service!
Jonas - Lille
Na veel over en het weer te mailen, uiteindelijk de geschikte velg gevonden voor mijn wagen. Super service. Super prijs. Al jaren klant hier en zullen hier blijven kopen.
Vriendelijk, snel en correct
Ad - Dessel
Eenvoudige bestelling van velgen en banden. Vriendelijke en duidelijke uitleg per telefoon. Zeer vriendelijke ontvangst en vlotte montage. Niks op aan te merken en zeker aan te bevelen.
Nog nooit problemen gehad met Giva-Wheels.
Danny - Heist-op-den-Berg
Ik heb al een 3 tal keer velgen met banden erop gemonteerd, besteld bij Giva en dit is steeds vlotjes verlopen zonder problemen. Eén minpunt deze keer was, dat de loodjes aan de binnenkant van de velg, niet mooi recht in de rand geplakt waren... waardoor sommige loodjes niet goed vast plakten! Ik heb ze dan zelf maar beetje gecorrigeerd... maar dit zou wél een aandachtspunt moeten zijn bij de uitbalancering van de wielen én je hoeft er helemaal geen moeite meer voor te doen om deze loodjes "recht" te plakken! Dan nog één aandachtspunt over de website... Waarom kan je de "bandenmaten" niet zelf aanpassen, als klant, op jullie website? Want de bandenmaten die jullie, bij Giva opgeven, zijn meestal niet conform met wat de autofabrikant voorschrijft!? Het zou voor iedereen veel makkelijker zijn om een bestelling aan te maken, wanneer je "zelf de bandenafmetingen kon ingeven op de website" en zo hoef je niet steeds een mailtje te sturen naar de klantendienst, om voor jou persoonlijk de bandenafmetingen aan te passen! Als jullie deze 2 minpunten nog kunnen verbeteren krijgen jullie van mij 5 sterren!!!
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken