Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Fiat 500 velgen

Klik hier om direct naar het velgenoverzicht te gaan
Op zoek naar de perfecte velg voor uw Fiat 500? Wanneer u een youngtimer of klassieke auto rijdt is de eindbestemming niet evident. Het genot van het rijden met uw classic car, dat is waar alles om draait. Natuurlijk bieden moderne voertuigen tegenwoordig meer comfort, meer luxe, meer vermogen en meer veiligheid dan uw klassieker. Maar het gelukzalige gevoel dat je alleen krijgt wanneer je achter het stuur stapt van bijvoorbeeld een oude Porsche 911, Alfa Romeo Junior of een Fiat 500 is gewoonweg uniek en niet te ervaren in een auto van de 21e eeuw.

Daarom wilt u uw klassieker zo origineel mogelijk houden! Giva Wheels biedt naast aftermarket velgen een prachtige reeks Vintage Retro velgen aan. Deze Vintage wheels karakteriseren de geest en schoonheid van de ontwerpen uit de jaren 50, 60, 70, 80 en vroege jaren 90 . Hiermee behoudt u de authenticiteit maar volgens de moderne, Europese kwaliteitsnormen.

Voor inspiratie bezoekt u onze Fiat fotogalerij en ontdek de vele mogelijkheden voor uw Fiat 500. Wij zouden ook graag een foto ontvangen van uw voertuig met de nieuwe velgen, dus stuur gerust uw foto's naar ons via onze sociale media of e-mail.
Hebt u vragen over onze producten of het bestelproces?
Neem gerust contact met ons op via whatsapp, telefoon of email. Wij helpen u graag om uw wielen klaar te maken voor een veilige en comfortabele rit.
Velgenfilter
U kunt filteren op inchmaat, kleur, merk en/of kenmerk, of meerdere selecties samen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor zwarte én antraciete velgen, of meerdere merken zoals Borbet, GMP, Japan Racing en Vossen Wheels. Hierdoor kunt u een selectie maken die precies aansluit op uw wensen.
Inchmaat
Kenmerk(en)
Kleuren
Merk(en)
Resultaten worden geladen...
Hier kunt u een andere pagina selecteren. Zijn het veel pagina's, gebruik dan ons velgenfilter om het aantal resultaten te verfijnen.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Uitstekend!
9.6
Gebaseerd op 2862 reviews
Zeer tevreden
Aris Gies - Puurs
Geen schade aan de velgen of banden. Ze waren goed gemonteerd en uitgelijnd. Ook bezorging was goed. Stevig ingepakt. Echt top. Het enige minpuntje (nu ben ik echt aan het muggenzitten), er zat nog vet op de velgen van de montage van de banden op de velg. Dat is het enige ’’minpuntje’’. Heel tevreden. Heb m’n vrienden ook aangeraden zeker eens te bekijken wat voor hun auto’s mogelijk is.
Uitstekende service
G. - Antwerpen
In mei 2022 had ik een mooie setje velgen plus een setje antidiefstal moeren besteld hier. Die zomer kon ik de velgen helaas niet monteren omwv redenen dus had ik ze maar gestockeerd. Nu een jaar later, afgelopen maand wou ik ze laten plaatsen en kwam ik tot te conclusie dat er geen setje antidiefstal was meegeleverd. Grotendeels mij. Fouts omdat ik dit toen niet gecontroleerd had, maar de gedachte had dat giva wheels altijd wel in orde was met alles zoals met mijn eerder bestellingen. Ik had contact opgenomen met giva wheels en helaas kon een medewerker dit niet meer checken. Maar de beste man wou mij toch niet in de kou laten staan en heeft per direct een nieuw setje voor me besteld en deze laten opsturen. Een week later had ik deze al in huis. Ik kan niet anders dan vol lof zijn na deze service bij giva wheels. Bedankt en doe zo verder.
Prima bedrijf
Roy Ekkebus - eek Ubbergen
Had mijn velgen gekocht via internet en besproken met een medewerker. alles goed verlopen alleen helaas een wielmoer is kapot gegaan bij het demonteren van de oude velgen en moet ik zelf een nieuwe gaan kopen. ik raad dit bedrijf aan
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!