Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Forzza Spider Black with polished face

Verkrijgbaar in:

Forzza Spider Black with polished face

De Forzza Spider Black with polished face velg biedt de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Deze velg is verkrijgbaar in verschillende maten en geschikt voor diverse automodellen.

Bekijk alle beschikbare maten in het productoverzicht hieronder of gebruik onze velgenconfigurator om te kijken of deze velg geschikt en leverbaar is voor uw voertuig.

Productoverzicht

Forzza Spider Black with polished face

Voor een optimale keuze raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hiermee kunt u eenvoudig de juiste maat en stijl voor uw auto vinden en direct bestellen.

20 inch

Maat
Steekmaat
Naafgat
Offset
Draaglast
Prijs p/s (vanaf)
Forzza Spider Black with polished face
10.5J x 20
5x120
72.56
35
725 Kg
€ 275.28
Incl. 21% BTW

Over Forzza

Forzza, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 2002, staat bekend om zijn opvallend en zorgvuldig ontworpen collectie van lichtmetalen velgen. Deze velgen zijn speciaal ontworpen voor autoliefhebbers die zowel waarde hechten aan prestatie als aan esthetiek. Met 20 jaar ervaring in de auto-onderdelenindustrie, maakt Forzza gebruik van langdurige samenwerkingen met belangrijke leveranciers om een consistent hoog niveau van kwaliteit te waarborgen.

Forzza's producten voldoen aan internationale standaarden en certificeringen, waaronder IATF (ISO) en JWL, wat hun toewijding aan kwaliteit en veiligheid bevestigt. De Forzza Wheels® collectie omvat een breed scala aan modellen, zoals de AKTIA, AMBRA, en BOSAN in diverse afwerkingen, waaronder zwart met gepolijste voorkant, gunmetal, candy red en zilver. Deze velgen zijn beschikbaar in maten van 15 tot 22 inch.

Ook biedt Forzza een reeks Flow Forged wielen, zoals de CITY, GALAXY, KYOTO, en OREGON, die beschikbaar zijn in aantrekkelijke kleuren zoals Dark Grey, Black Magic, en Reflective Gunmetal. Deze velgen combineren geavanceerde technologie met een stijlvol design en zijn beschikbaar in maten van 18 tot 21 inch.

Forzza blijft haar assortiment uitbreiden om te voldoen aan de behoeften van de klant, met een focus op innovatieve ontwerpen die zowel op de weg als op het circuit indruk maken. Hun wielen zijn de ideale keuze voor automobilisten die zoeken naar een combinatie van duurzaamheid, prestatie en een unieke stijl. Met Forzza Wheels® krijgt uw voertuig een opvallende uitstraling die gegarandeerd de aandacht trekt.

Kan ik mijn huidige banden op Forzza Spider velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Forzza velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Forzza Spider velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Forzza velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Forzza Spider velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Forzza velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Forzza velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Forzza Spider velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Forzza velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Forzza Spider online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Forzza eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Forzza Spider velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Forzza velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Forzza Spider velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Forzza bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Forzza Spider velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Forzza velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.

Forzza Spider
Black with polished face

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken