Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Forzza Spider Black with polished face
Logo Forzza

Forzza Spider Black with polished face velgen

Forzza Spider Black with polished face velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Forzza velgen gemakkelijk online bestellen. Ontdek de mooiste velgen in een oogopslag. Bestel velgen en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS bandendruksensoren en andere accessoires.

Hoe kunt u Forzza Spider velgen bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Wilt u ook weten of onderstaande velgen van Forzza Spider op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Forzza Spider Black with polished face

Beschikbare maten
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.
20 inch
 
 
Forzza Spider Black with polished face
Forzza Spider velgen
Black with polished face
10.5J x 20 inch 5x120 ET 35
Levertijd vanaf: 3 werkdagen
Beschikbaarheid
Compatibel voor o.a.:
Land Rover, ...

Over Forzza

De geschiedenis van het merk begon in 2002, toen met de productie van de eerste wielen werd gestart. De opvallende en zorgvuldig ontworpen wielen van de Forzza® collectie zijn gemaakt voor diegenen die wielen wensen die even goed presteren als ze eruit zien.

Het bedrijf heeft 20 jaar ervaring in de auto-onderdelen industrie, dus alle kennis en langdurige samenwerking met dezelfde belangrijke leveranciers, opgedaan gedurende deze tijd, stelt ons in staat om het hoogste niveau van kwaliteit wielen te handhaven voor onze klanten. Elk jaar breiden we het gamma producten uit volgens de behoeften van de klant.

De Forzza Wheels® producten worden onderworpen aan de internationale standaard inzake testen en kwaliteitscontrole. Alle ForzzaWheels® worden vervaardigd volgens IATF (ISO), JWL certificaties en voldoen gegarandeerd aan de hoogste standaarden.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!