Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Targa TG9-HD Matt black with polished lip
Logo Targa

Targa TG9-HD Matt black with polished lip velgen

Targa TG9-HD Matt black with polished lip velgen gemakkelijk online bestellen

Targa TG9-HD Matt black with polished lip velgen, een symbool van stijl, prestatie en vakmanschap. Met ons uitgebreide assortiment Targa velgen bieden we u de mogelijkheid om uw voertuig naar een hoger niveau te tillen, zowel qua uiterlijk als prestaties. Targa staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, en de TG9-HD velgen zijn daar geen uitzondering op. Deze velgen combineren een opvallend ontwerp met duurzaamheid, waardoor ze perfect zijn voor zowel dagelijks gebruik als sportief rijden.

Hoe kunt u Targa TG9-HD velgen bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of laten versturen naar ieder adres in Nederland en België. Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Targa TG9-HD-velgen voor uw voertuig te vinden.

Targa TG9-HD Matt black with polished lip

Beschikbare maten
17 inch
 
 
Targa TG9-HD Matt black with polished lip
Targa TG9-HD velgen
Matt black with polished lip
8J x 17 inch 5x160 ET 45
Levertijd vanaf: 7 werkdagen
Beschikbaarheid
Compatibel voor o.a.:
Ford, ...

Over Targa

Targa Wheels onderscheidt zich in de markt van lichtmetalen velgen door zijn exclusieve benadering van wielontwerp en productie. Gericht op eigenaren van premium Duitse auto's, staat Targa bekend om zijn hoogwaardige smeedwerk en het vermogen om elk aspect van de velgen te personaliseren. Dit maakt Targa Wheels uniek, omdat ze kunnen voldoen aan specifieke klantwensen zonder de beperkingen van massaproductie.

De legeringen van Targa zijn ontworpen met het oog op zowel stijl als kwaliteit. Ze bieden ontwerpen die de originele fabrieksontwerpen weerspiegelen, maar toch uniek en onderscheidend zijn. Hierdoor zijn Targa wielen niet alleen een vervanging, maar een upgrade die een persoonlijk tintje aan een voertuig geeft.

De moderne, opvallende ontwerpen van Targa nemen bestaande fabriekswielthema's en verheffen deze naar een hoger niveau. Ze zijn ideaal voor automerken zoals Audi, VW, BMW, Mercedes-Benz, Porsche en vele anderen. Verkrijgbaar in een scala aan hoogwaardige afwerkingen en grotere maten, biedt Targa een reeks wielen die visueel impactvol zijn. Modellen zoals de TG1, TG10HD en TG2 zijn slechts enkele voorbeelden uit het indrukwekkende assortiment.

Targa Wheels heeft in de loop der jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, mede dankzij de populariteit bij grote Europese wielfabrikanten. De combinatie van stijl, kwaliteit en aanpassingsmogelijkheden heeft Targa tot een favoriete keuze gemaakt voor liefhebbers van luxe auto's. Het assortiment van Targa, variërend van de TG1 tot de TG9-HD, weerspiegelt de veelzijdigheid en het vakmanschap van het merk. Targa Wheels is meer dan een wielmerk; het is een belichaming van luxe, kwaliteit en persoonlijke stijl.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken