Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Caravan en aanhanger velgen gemakkelijk online bestellen

Bent u klaar om op reis te gaan met uw caravan of aanhanger? Zorg er dan voor dat uw voertuig goed uitgerust is met de juiste velgen. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan velgen, zowel in stalen als lichtmetalen uitvoering. Wij bieden velgen aan in verschillende stijlen en maten, zodat u altijd de velgen kunt vinden die bij uw caravan of aanhanger passen.

Onze velgen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden aan het transport van caravans en aanhangers, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid tijdens het rijden. Wij bieden velgen aan in verschillende inchmaten, zodat u de velgen kunt kiezen die het beste bij uw voertuig passen. Alle inchmaten die op onze website getoond worden, zijn geschikt voor gebruik op caravans en aanhangers.

Selecteer het model van uw Caravan en aanhanger

Caravan en aanhanger 4 boutgaten (4x100)

Caravan en aanhanger 5 boutgaten (5x112)

Staat uw voertuig er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!