Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Alpha Offroad Surge SBlack
Logo Alpha Offroad

Alpha Offroad Surge SBlack velgen

Alpha Offroad Surge SBlack velgen gemakkelijk online bestellen

Alpha Offroad Surge SBlack velgen, een symbool van stijl, prestatie en vakmanschap. Met ons uitgebreide assortiment Alpha Offroad velgen bieden we u de mogelijkheid om uw voertuig naar een hoger niveau te tillen, zowel qua uiterlijk als prestaties. Alpha Offroad staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, en de Surge velgen zijn daar geen uitzondering op. Deze velgen combineren een opvallend ontwerp met duurzaamheid, waardoor ze perfect zijn voor zowel dagelijks gebruik als sportief rijden.

Hoe kunt u Alpha Offroad Surge velgen bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of laten versturen naar ieder adres in Nederland en België. Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Alpha Offroad Surge-velgen voor uw voertuig te vinden.

Over Alpha Offroad

Alpha Offroad Alloy Wheels, ontstaan uit de expertise van Rota, bekend om hun duurzame trackwielen, biedt een assortiment robuuste en opvallende velgen speciaal ontworpen voor de offroad, 4x4 en pickup markt. Deze velgen zijn voornamelijk beschikbaar in 6 studs-passingen, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor voertuigen zoals de Ford Ranger, Mitsubishi L200, Mercedes-Benz X-Klasse, VW Amarok en Toyota Hilux.

Het assortiment omvat de Barricade in mat zwart (20 inch), de Gauntlet beschikbaar in hypergrijs, matzwart getint brons (beide 20 inch), en mat zwart (18 en 20 inch). De Maverick-serie biedt een stoere look in mat zwart en mat zwart met bronstinten gezicht (18 en 20 inch). De Nomad-lijn in hyper grijs, mat zwart en matzwart met getint gezicht (allemaal 20 inch) en de Surge in glanzend zwart (20 inch) completeren het aanbod. Alpha Offroad Alloy Wheels zijn de ideale keuze voor avonturiers en liefhebbers van het buitenleven die zowel stijl als functionaliteit zoeken in hun 4x4 of pickup.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken