Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Yanar Wheels NL17 Carbon with polished face

Verkrijgbaar in:

Yanar Wheels NL17 Carbon with polished face

De Yanar Wheels NL17 Carbon with polished face velg biedt de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Deze velg is verkrijgbaar in verschillende maten en geschikt voor diverse automodellen.

Bekijk alle beschikbare maten in het productoverzicht hieronder of gebruik onze velgenconfigurator om te kijken of deze velg geschikt en leverbaar is voor uw voertuig.

Productoverzicht

Yanar Wheels NL17 Carbon with polished face

Voor een optimale keuze raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hiermee kunt u eenvoudig de juiste maat en stijl voor uw auto vinden en direct bestellen.

19 inch

Maat
Steekmaat
Naafgat
Offset
Draaglast
Prijs p/s (vanaf)
Yanar Wheels NL17 Carbon with polished face
8.5J x 19
5x120
72.60
33
0 Kg
€ 250.47
Incl. 21% BTW

Over Yanar Wheels

Yanar Wheels, een gerenommeerd premium velgenmerk uit Nederland, richt zich op het produceren van hoogwaardige wielen voor luxe performance voertuigen. Deze wielen zijn ontworpen om het dynamische karakter van een voertuig te versterken en tegelijkertijd een unieke stijl toe te voegen aan het exterieur.

Het assortiment van Yanar omvat verschillende modellen, waaronder de DNZ-20 in zwart, verkrijgbaar in 19 en 20 inch maten. De NL17-serie is een andere opvallende keuze, beschikbaar in zwart en carbon met gepolijst voorkant in 19 inch formaat. Dit toont Yanar's inzet voor veelzijdigheid en design.

De NL21-serie in matzilver met gepolijst voorkant, beschikbaar in 18 inch, en de NL45-serie in zwart, candy rood, carbon met gepolijst voorkant, en zilver met gepolijst voorkant in maten variërend van 18 tot 20 inch, bieden nog meer opties voor personalisatie. Ten slotte is er de NL47-serie in zwart, matbrons en zilver met gepolijst voorkant, in maten van 18 tot 19 inch, die het assortiment afronden met hun elegante uitstraling.

Yanar Wheels staat bekend om hun kwaliteit en aandacht voor detail, waardoor elk wiel niet alleen een esthetische toevoeging is, maar ook bijdraagt aan de algehele prestaties en ervaring van het rijden. De wielen zijn ideaal voor autobezitters die hun voertuigen willen verrijken met een mix van luxe, stijl en prestaties. Met Yanar Wheels kiest men voor een verfijnde upgrade die de esthetiek en de rijervaring van een luxe voertuig naar een hoger niveau tilt.

Kan ik mijn huidige banden op Yanar Wheels NL17 velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Yanar Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Yanar Wheels NL17 velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Yanar Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Yanar Wheels NL17 velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Yanar Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Yanar Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Yanar Wheels NL17 velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Yanar Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Yanar Wheels NL17 online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Yanar Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Yanar Wheels NL17 velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Yanar Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Yanar Wheels NL17 velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Yanar Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Yanar Wheels NL17 velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Yanar Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.

Yanar Wheels NL17
Carbon with polished face

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken