Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Konigsrader KR1 Black
Logo Konigsrader

Konigsrader KR1 Black velgen

Konigsrader KR1 Black velgen gemakkelijk online bestellen

Konigsrader KR1 Black velgen, een symbool van stijl, prestatie en vakmanschap. Met ons uitgebreide assortiment Konigsrader velgen bieden we u de mogelijkheid om uw voertuig naar een hoger niveau te tillen, zowel qua uiterlijk als prestaties. Konigsrader staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, en de KR1 velgen zijn daar geen uitzondering op. Deze velgen combineren een opvallend ontwerp met duurzaamheid, waardoor ze perfect zijn voor zowel dagelijks gebruik als sportief rijden.

Hoe kunt u Konigsrader KR1 velgen bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of laten versturen naar ieder adres in Nederland en België. Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Konigsrader KR1-velgen voor uw voertuig te vinden.

Konigsrader KR1 Black

Beschikbare maten
18 inch
 
 
Konigsrader KR1 Black
Konigsrader KR1 velgen
Black
8J x 18 inch 5x112 ET 45
Levertijd vanaf: 5 werkdagen
Beschikbaarheid
Compatibel voor o.a.:
Mini, Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen, MG, Cupra, Audi, Skoda, Seat, Infiniti, Ford, ...
Konigsrader KR1 Black
Konigsrader KR1 velgen
Black
8J x 18 inch 5x120 ET 35
Levertijd vanaf: 5 werkdagen
Beschikbaarheid
Compatibel voor o.a.:
Mini, BMW, Cadillac, Saab, Land Rover, Opel, Lexus, ...

Over Konigsrader

Königsräder Wheels, met zijn wortels diep in Duitsland, belichaamt de essentie van ultiem design, innovatieve productiemethoden en lichtgewicht constructie. De naam 'Königsräder' (Koninklijke Wielen) spreekt boekdelen over hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Deze wielen, bekend om hun winterhardheid en uitstekende kwaliteit, worden vervaardigd door deskundig en goed opgeleid personeel, wat resulteert in producten die zowel technisch geavanceerd als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Het assortiment van Königsräder biedt een breed scala aan opties, geschikt voor diverse voertuigtypen. Met modellen zoals KR1, KR2, KR3 en KR4, beschikbaar in zwarte, zilveren, bronzen en 'Crystal Silver' afwerkingen, biedt Königsräder een diversiteit die past bij elke smaak en voorkeur. Elke velg is ontworpen met het oog op prestaties en stijl, waarbij lichtgewicht materialen worden gecombineerd met robuuste constructies.

De KR-serie, die varieert in maten en afwerkingen, weerspiegelt de kernwaarden van Königsräder: de combinatie van technologische innovatie met een tijdloze esthetiek. De velgen zijn niet alleen functioneel superieur, maar ook visueel verbluffend, waardoor ze een populaire keuze zijn voor automobilisten die waarde hechten aan kwaliteit en design.

Königsräder's toewijding aan uitmuntendheid in elk aspect van hun productieproces maakt hun velgen een toonbeeld van Duitse precisie en vakmanschap. Deze wielen zijn meer dan alleen een accessoire; ze zijn een statement van klasse en prestatie, een perfecte keuze voor de autoliefhebber die het beste zoekt in zowel vorm als functie.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken