Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Ruuud Mammut6 Black
Logo Ruuud

Ruuud Mammut6 Black velgen

Ruuud Mammut6 Black velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Ruuud velgen gemakkelijk online bestellen. Ontdek de mooiste velgen in een oogopslag. Bestel velgen en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS bandendruksensoren en andere accessoires.

Hoe kunt u Ruuud Mammut6 velgen bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Wilt u ook weten of onderstaande velgen van Ruuud Mammut6 op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Ruuud Mammut6 Black

Beschikbare maten
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.
20 inch
 
 
Ruuud Mammut6 Black
Ruuud Mammut6 velgen
Black
8.5J x 20 inch 6x130 ET 50
Levertijd vanaf: 2 werkdagen
Beschikbaarheid
Compatibel voor o.a.:
Mercedes-Benz, Volkswagen, ...

Over Ruuud

Het merk Ruuud is een nieuw Europees merk dat zich uitsluitend specialiseert in versterkte velgen voor bestelwagens. Ruuud heeft klassieke modellen zoals de Mammut5 en de Mammut6 in drie verschillende kleuren. Andere Ruuud velgen hebben een veel agressievere ‘Off-Road look’. Een goed voorbeeld van deze look is de Ruuud Waterloo die wij in 8x18 met Tüv voor Mercedes Sprinter hebben en de Ridgeback in 7.5x18 voor de Ford Transit Custom EC-gekeurd.


Met het Ruuud gamma als aanvulling van ons aanbod in Borbet en Mak velgen hebben wij nu het meest uitgebreide programma voor bestelwagens. De meeste Ruuud velgen zijn ook ‘dedicated’ waardoor je meestal de originele toebehoren kan overzetten. Elke Ruuud velg wordt geproduceerd in Europa.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!