Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Op zaterdagen zijn wij telefonisch beschikbaar van 09:00 tot 12:00.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Vertini Savari Black with polished spokes and steel lip
Logo Vertini

Vertini Savari Black with polished spokes and steel lip velgen

Vertini Savari Black with polished spokes and steel lip velgen gemakkelijk online bestellen

Vertini Savari Black with polished spokes and steel lip velgen, een symbool van stijl, prestatie en vakmanschap. Met ons uitgebreide assortiment Vertini velgen bieden we u de mogelijkheid om uw voertuig naar een hoger niveau te tillen, zowel qua uiterlijk als prestaties. Vertini staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, en de Savari velgen zijn daar geen uitzondering op. Deze velgen combineren een opvallend ontwerp met duurzaamheid, waardoor ze perfect zijn voor zowel dagelijks gebruik als sportief rijden.

Hoe kunt u Vertini Savari velgen bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of laten versturen naar ieder adres in Nederland en België. Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Vertini Savari-velgen voor uw voertuig te vinden.

Vertini Savari Black with polished spokes and steel lip

Beschikbare maten
19 inch
 
 
Vertini Savari Black with polished spokes and steel lip
Vertini Savari velgen
Black with polished spokes and steel lip
9.5J x 19 inch 5x120 ET 42
Levertijd vanaf: 7 werkdagen
Beschikbaarheid
Compatibel voor o.a.:
BMW, Chevrolet, Land Rover, ...

Over Vertini

Vertini Wheels staat synoniem voor luxe en stijl in de wereld van lichtmetalen wielen. Met een passie voor perfectie creëert Vertini wielen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook technologisch geavanceerd. Elk wiel wordt zorgvuldig ontworpen met behulp van computer gesimuleerde Finite Element Analysis, waardoor ze voldoen aan de hoogste standaarden van sterkte, veiligheid en prestatie.

Vertini's assortiment omvat opvallende modellen zoals Dynasty, Fairlady, Hennessey, Magic Concave en Monaco. Deze wielen zijn niet alleen een lust voor het oog door hun gedurfde ontwerpen en verfijnde afwerkingen, maar ze zijn ook gebouwd om lang mee te gaan. De innovatieve eigenschappen van Vertini wielen zorgen ervoor dat ze zowel krachtig als snel zijn, wat bijdraagt aan een onvergetelijke rijervaring.

De focus van Vertini ligt op het bieden van een exclusieve, individuele stijl, perfect voor de automobilist die zijn voertuig wil onderscheiden van de rest. Het merk is een populaire keuze onder autoliefhebbers die waarde hechten aan zowel esthetiek als prestatie. Van het elegante ontwerp van de Dynasty tot de stoere look van de Magic Concave, Vertini wielen zijn ontworpen om te imponeren en te presteren.

Bij Vertini Wheels draait alles om het leveren van wielen die niet alleen voldoen aan, maar ook de verwachtingen van de klant overtreffen. Hun toewijding aan kwaliteit, gecombineerd met hun streven naar innovatie, maakt Vertini Wheels tot een topkeuze voor diegenen die het beste van het beste zoeken in lichtmetalen wielen.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken