Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Wrath WF11 Black
Logo Wrath

Wrath WF11 Black velgen

Wrath WF11 Black velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Wrath velgen gemakkelijk online bestellen. Ontdek de mooiste velgen in een oogopslag. Bestel velgen en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS bandendruksensoren en andere accessoires.

Hoe kunt u Wrath WF11 velgen bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Wilt u ook weten of onderstaande velgen van Wrath WF11 op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Wrath WF11 Black

Beschikbare maten
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.
18 inch
 
 
Wrath WF11 Black
Wrath WF11 velgen
Black
8J x 18 inch 5x112 ET 40
Levertijd vanaf: 10 werkdagen
Beschikbaarheid
Compatibel voor o.a.:
Mini, Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen, MG, Cupra, Audi, Skoda, SsangYong, Seat, Infiniti, Ford, ...
Wrath WF11 Black
Wrath WF11 velgen
Black
8J x 18 inch 5x120 ET 35
Levertijd vanaf: 10 werkdagen
Beschikbaarheid
Compatibel voor o.a.:
Mini, BMW, Cadillac, Saab, Land Rover, Opel, Lexus, ...
19 inch
 
 
Wrath WF11 Black
Wrath WF11 velgen
Black
8.5J x 19 inch 5x114.3 ET 40
Levertijd vanaf: 10 werkdagen
Beschikbaarheid
Compatibel voor o.a.:
Hyundai, BYD, Mazda, Aston Martin, JAC, Fiat, Nissan, MG, Dodge, Subaru, Tesla, Renault, Peugeot, Honda, Citroen, Ferrari, Kia, Suzuki, Toyota, Maserati, Genesis, Chrysler, Land Rover, Mitsubishi, Dacia, Daihatsu, Infiniti, Jeep, Ford, Lexus, ...
Wrath WF11 Black
Wrath WF11 velgen
Black
8.5J x 19 inch 5x120 ET 38
Levertijd vanaf: 10 werkdagen
Beschikbaarheid
Compatibel voor o.a.:
Mini, BMW, MG, Chevrolet, Cadillac, Saab, Land Rover, Opel, ...

Over Wrath

Op het hoofdkantoor van Wrath hebben ze sinds 2017 in het Verenigd Koninkrijk meer dan 2 jaar onvermoeibaar gewerkt aan het ontwikkelen van onze eerste 4 ontwerpen voor het nieuwe merk Wrath Wheels aftermarket velgen. We zijn al meer dan 20 jaar actief in de lichtmetalen industrie en hebben de trends voortdurend zien veranderen. Hier bij Wrath met als doel een merk met een lijn tijdloze ontwerpen te creëren.
Onze ervaring

Achter het merk Wrath Wheels zijn de mensen al ruim 20 jaar actief in de velgen sector. Zij kennen de ontwikkelingen en volgen die op de voet. Bij het ontwikkelen van de modellen kijken ze bij Wrath Wheels wat de huidige markt vraagt. Zo worden kleuren en uitvoeringen afgestemd op de laatste ontwikkelingen.

De huidige lijn kent de steekmaten 5×112 en 5×120 die met name gericht zijn op de meeste auto’s die van gerenomeerde merken zijn zoals; Audi, BMW, Cupra, Mercedes-Benz, Seat, Skoda en Volkswagen. Er zullen uiteraard nog meer merken zijn waar de velgen onder passen.

Ook zijn veel velgen geschikt vanwege de hoge draagkracht voor bestelauto’s als de Volkswagen Caddy en de Transporter.
Onze missie
Behoefte

Bij het ontwikkelen van de velgen kijken we naar trends en ontwikkelingen om op de behoefte van klanten in te spelen.

Velgen moeten mooi zijn! Ze kunnen immers de uitstraling van uw auto maken of breken. Wrath Wheels biedt u een lijn Flow Formed velgen aan, welke lichter en sterker zijn.

Flowvorming is een van de meest geavanceerde productietechnologieën voor de wielindustrie. Flow Forming Technology omvat het uitoefenen van druk op de binnenloop van het wiel, tijdens het draaien en nadat het is gegoten. Dit proces rekt en comprimeert het aluminium, wat de treksterkte verhoogt. In dit opzicht heeft het proces dezelfde eigenschappen als die in het smeedproces. Het eindproduct is lichter, sterker, heeft een grotere rek en een veel grotere schokbestendigheid, evenals een verhoogd laadvermogen ten opzichte van gewone gegoten wielen. Dat laatste komt als eigenschap uiteraard van pas als u velgen zoekt voor een bestelauto!

Kortom prachtige velgen welke een prachtige aanvulling kunnen zijn voor uw auto!

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!