Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Foose Impala Black
Logo Foose

Foose Impala Black velgen

Foose Impala Black velgen gemakkelijk online bestellen

Foose Impala Black velgen, een symbool van stijl, prestatie en vakmanschap. Met ons uitgebreide assortiment Foose velgen bieden we u de mogelijkheid om uw voertuig naar een hoger niveau te tillen, zowel qua uiterlijk als prestaties. Foose staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, en de Impala velgen zijn daar geen uitzondering op. Deze velgen combineren een opvallend ontwerp met duurzaamheid, waardoor ze perfect zijn voor zowel dagelijks gebruik als sportief rijden.

Hoe kunt u Foose Impala velgen bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of laten versturen naar ieder adres in Nederland en België. Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Foose Impala-velgen voor uw voertuig te vinden.

Over Foose

Foose wielen staan symbool voor het ultieme in prestaties en stijl voor klassieke auto's en resto-mod voertuigen. Elk wiel van dit merk draagt het prestigieuze keurmerk van de wereldberoemde koning van de douane, een garantie voor uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap. Het assortiment omvat een diversiteit aan ontwerpen en maten, variërend van 15 tot 26 inch, geschikt voor een breed scala aan Amerikaanse klassiekers zoals Chevy, Ford en Dodge.

Elk Foose wiel wordt met de grootste zorg en precisie handgemaakt in het MHT-hoofdkwartier in Los Angeles. Klanten hebben de keuze uit een uitgebreid palet aan afwerkingen, van mat zwart tot chroom en brons. Bovendien zorgt Foose's efficiënte distributienetwerk voor een snelle levering.

Met Foose wielen transformeer je jouw auto in een ware hot rod, een droom voor elke autoliefhebber. Hun indrukwekkende design en prestaties worden onderstreept door de talloze Ridler Awards die het merk in ontvangst heeft genomen. Foose biedt een reeks van modellen zoals de CF8 in mat zwart of zilver, de Impala in diverse afwerkingen, de opvallende Knuckle in chroom of mat gunmetal, en de elegante Legend en Merlot modellen in verschillende kleuren en maten. Elk model is ontworpen met specifieke kenmerken om aan de unieke eisen en stijl van elke auto en eigenaar te voldoen. Met Foose wielen kies je voor een combinatie van tijdloze elegantie en moderne prestaties, een essentiële toevoeging voor elke autoliefhebber.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken