Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Aludesign

Aludesign velgen: Unieke 3-delige custom velgen

Aludesign staat bekend om zijn hoogwaardige 3-delige custom wielen, die zich onderscheiden door hun superieure kwaliteit en vakmanschap. Elk wiel wordt vervaardigd met behulp van de nieuwste CNC-technologie, wat resulteert in een uitzonderlijke afwerking en grote sterkte. Deze kenmerken maken de Aludesign wielen niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook uiterst duurzaam en betrouwbaar voor gebruik.

Het Aludesign AD 01 model, beschikbaar in de maat 17 inch, is een uitstekend voorbeeld van hun vakmanschap. Deze velgen zijn afgewerkt in een stijlvolle zilveren kleur, wat ze een tijdloze uitstraling geeft die bij elke auto past. Het unieke ontwerp en de nauwkeurige productiemethoden zorgen ervoor dat elk wiel voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en prestatie.

Elk wiel van Aludesign komt bovendien met TÜV-goedkeuring, wat een extra zekerheid biedt op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Deze goedkeuring is een testament van de toewijding van Aludesign aan de veiligheidsnormen en kwaliteitscontroles.

De AD 01 velgen van Aludesign zijn de perfecte keuze voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke combinatie van stijl, kracht en precisie. Ze bieden een upgrade in zowel prestaties als esthetiek, waardoor ze een gewilde keuze zijn voor diegenen die hun auto willen voorzien van een onderscheidende en luxe uitstraling. Met hun focus op kwaliteit en design zijn Aludesign wielen een uitstekende investering voor elke auto-enthousiast.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Aludesign velgen voor uw voertuig te vinden.

Aludesign velgen overzicht

Aludesign velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de exclusiviteit van Aludesign velgen. Perfecte afwerking en sterkte, met CNC-technologie en TÜV-goedkeuring.Alle Aludesign velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Aludesign en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Aludesign velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Aludesign velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Aludesign velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Aludesign velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Aludesign velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Aludesign velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Aludesign velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Aludesign velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Aludesign velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Aludesign velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Aludesign velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Aludesign online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Aludesign eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Aludesign velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Aludesign velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Aludesign velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Aludesign bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Aludesign velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Aludesign velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken